0

Nuk ka produkte në shporte.

Një vaj bazë i çmuar!
Vajrat bazë janë thelbësorë në aromaterapi në mënyrë që të jenë “bartës” të cilit do t’i shtohen vajrat esenciale.
Veprimi rinovues dhe “agresiv” i këtij vaji është për shkak të sasisë dhe veprimit të shtuar të fuqisë së tij pastruese e cila rrit kolagjenin në lëkurë duke pastruar nga njollat. Vaji i trëndafilit të egër ndihmon shumë në ruajtjen e rinisë në fytyrë dhe trup.

Vaji i trëndafilit të egër është një nga vajrat më të mirë kundër plakjes dhe ideali për rigjenerimin e indeve të lëkurës për shkak të përmbajtjes së lartë të vitaminës A (kryesisht), acideve yndyrore (omega-3 dhe omega-6) dhe vitaminës E.

Karakteristikat kryesore:

  • Eliminon rrudhat dhe mbron lëkurën,
  • Ndihmon në luftën kundër radikalëve të lirë,
  • Promovon shërimin e mishrave të dhëmbëve dhe ndihmon në trajtimin e strijave,
  • Përmirëson problemet e lëkurës dhe ekzemën,
  • I përshtatshëm për djegie nga dielli,
  • Redukton variçet dhe venat me variçe,

MËNYRAT INDIKATIVE TË PËRDORIMIT

  • Përdoret në të gjithë trupin por konsiderohet ideale për kujdesin e qafës, dekoltesë dhe gjoksit.
  • Është gjithashtu një vaj shumë i mirë dhe i shkëlqyer kundër rrudhave kur i shtohet maskave të fytyrës të bëra vetë.

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ TRENDAFILI – BIOLAND 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is registered on wpml.org as a development site.