Mouthwash -Healthy Mouth – 473 ml

Mouthwash -Healthy Mouth –  473 ml   Për një buzëqeshje që shndrit! Larësit e gojës të Jason të përbëra me produkte natyrale si #SodiumBicarbonat #Silic #KarbonatKalciumi ndihmojnë ne zbardhjen e mishërave të dhëmbëve , në largimin e papastërtive dhe te gurëzave.   Mënyra e … Continued

not rated 1,360 L Shto në shportë
Mouthwash -Power Smile- 473 ml

Mouthwash -Power Smile-  473 ml Për dhëmbë të bardhë ! Për një buzëqeshje që shndrit! Larësit e gojës të Jason të përbëra me produkte natyrale si #SodiumBicarbonat #Silic #KarbonatKalciumi ndihmojnë ne zbardhjen e mishërave të dhëmbëve , në largimin e papastërtive dhe te gurëzave. … Continued

not rated 1,360 L Shto në shportë
Mouthwash -Sea Salt – 473 ml

Mouthwash -Sea Salt –  473 ml Per mbrojtje totale te gojes! Për një buzëqeshje që shndrit! Larësit e gojës të Jason të përbëra me produkte natyrale si #SodiumBicarbonat #Silic #KarbonatKalciumi ndihmojnë ne zbardhjen e mishërave të dhëmbëve , në largimin e papastërtive dhe te … Continued

not rated 1,360 L Shto në shportë
Mouthwash -Sea Fresh- 473 ml

Mouthwash -Sea Fresh-  473 ml Për një buzëqeshje që shndrit! Larësit e gojës të Jason të përbëra me produkte natyrale si #SodiumBicarbonat #Silic #KarbonatKalciumi ndihmojnë ne zbardhjen e mishërave të dhëmbëve , në largimin e papastërtive dhe te gurëzave.   Mënyra … Continued

not rated 1,360 L Shto në shportë
Lëng Aloe Vera me turmeric – 0.5 L

Lëng Aloe Vera me turmeric – 0.5 L Produkt biologjik. Perberesit: Lëng Aloe Vera (100%),turmeric, ginseng, sodium benzonat,   acid asorbik , ujë i patër. Doza e rekomanduar: Konsumoni  një lugë gjelle në ditë, 2 ose 3 herë në ditë, shqeto ose e holluar … Continued

not rated 1,700 L Lexo më tepër
Lëng Aloe Vera me turmeric – 1 L

Lëng Aloe Vera me turmeric – 1 L Produkt biologjik. Perberesit: Lëng Aloe Vera (100%),turmeric, ginseng, sodium benzonat,   acid asorbik , ujë i patër. Doza e rekomanduar: Konsumoni  një lugë gjelle në ditë, 2 ose 3 herë në ditë, shqeto ose e holluar … Continued

not rated 3,350 L Lexo më tepër
Lëng Aloe Vera me bimë medicinale – 0.5 L

Lëng Aloe Vera me bimë medicinale – 0.5 L Produkt biologjik. Perberesit: Lëng Aloe Vera (100%),milk thistle, cinara, ekstrakt rrushi, sodium benzonat, mjaltë,  acid asorbik , ujë i patër. Doza e rekomanduar: Konsumoni  një lugë gjelle në ditë, 2 ose 3 herë në … Continued

not rated 1,700 L Lexo më tepër
Lëng Aloe Vera me bimë medicinale – 1L

Lëng Aloe Vera me bimë medicinale – 1L Produkt biologjik. Perberesit: Lëng Aloe Vera (100%),milk thistle, cinara, ekstrakt rrushi, sodium benzonat, mjaltë,  acid asorbik , ujë i patër. Doza e rekomanduar: Konsumoni  një lugë gjelle në ditë, 2 ose 3 herë në ditë, … Continued

not rated 3,350 L Lexo më tepër
Lëng Aloe Vera 100% – 1L

Lëng Aloe Vera  100% – 1L   Produkt biologjik. Perberesit: Lëng Aloe Vera (100%),Acid Ascorbic, sodium benzonat, vaj limoni. Doza e rekomanduar: Konsumoni  një lugë gjelle në ditë, 2 ose 3 herë në ditë, shqeto ose e holluar me ujë. Preferohet para vakteve. … Continued

not rated 2,700 L Shto në shportë
Rabenhorst- Lëng Multifrut 750 ml

Rabenhorst- Lëng Multifrut 750 ml Produkt biologjik. Vegan. Perberesit:leng molle, leng i rrushit te bardhe, leng ananasi, pure mangoje, leng portokalli, pure acerola, leng i frutit te pasionit. Konsumohet 200 ml në ditë. Përmban sheqerna natyrale. Tundeni mirë përpara përdorimit. Të … Continued

not rated 590 L Lexo më tepër
Ulje çmimi!
Rabenhorst- Lëng 120 zu 80 – 750 ml

Rabenhorst- Lëng 120 zu 80 – 750 ml Produkt biologjik. Vegan. Perberesit: leng panxhari (51%), leng i rrushit te kuq, leng portokalli, pure bananeje, pure manaferre, pure acerola, leng limoni. I pasur me Vitamine C deri 50% dhe Kalium deri … Continued

not rated 620 L 435 L Lexo më tepër
Rabenhorst- Lëng “Te gjitha te mirat” 750ml

Rabenhorst- Lëng “Te gjitha te mirat” Produkt biologjik. Vegan. Perberesit:leng i rrushit te bardhe, pure mjedre, pure boronice, leng aronia, leng shtogu, pure acerola, leng shege, pure luleshtrydhe, leng manaferre. Permbajtje frutore 100% I pasur me Vitamin C deri ne … Continued

not rated 880 L Lexo më tepër
Rabenhorst- Lëng Per Sistemin Imunitar 750 ml

Rabenhorst- Lëng Per Sistemin Imunitar   Produkt biologjik. Vegan. Perberesit:leng molle, pure mangoje, pure molle, pure acerola, ekstrakt nga gjethja guava. I pasur me Vitamin C deri ne 75% dhe Zink deri ne 23%, ndihmojne ne mirefunksionimin e sistemit imunitar. … Continued

not rated 620 L Lexo më tepër
Rabenhorst- Lëng Kajsie 750 ml

Rabenhorst- Lëng Kajsie   Produkt biologjik. Ky lëng ka ne perberje 55% pure kajsie,uje, shurup sheqeri, agjent antioksidant. Eshte i pasur me Vitamive A deri ne 38% Konsumohet 200 ml në ditë. Përmban sheqerna natyrale. Tundeni mirë përpara përdorimit. Të mbahet … Continued

not rated 480 L Lexo më tepër
Rabenhorst- Lëng Acerola 750 ml

Rabenhorst- Lëng Acerola Produkt biologjik. Perberesit: leng molle, pure organike acerola (7.5%), leng portokalli, pure mangoje. Leng i pasur me Vitamine C. Konsumohet 200 ml në ditë. Përmban sheqerna natyrale. Tundeni mirë përpara përdorimit. Të mbahet në frigorifer mbas hapjes dhe … Continued

not rated 490 L Lexo më tepër
Rabenhorst- Lëng Detox 750 ml

Rabenhorst- Lëng Detox 750 ml Produkt biologjik. Vegan Perberesit: Leng molle, lengpanxhari(10%), pure mango, leng ananasi, pure kive, pure acerola, leng frut pasioni, caj matcha (0.2%), alge spirulina (0.1%). Konsumohet 200 ml në ditë. Përmban sheqerna natyrale. Tundeni mirë përpara përdorimit. … Continued

not rated 620 L Lexo më tepër
Rabenhorst- Lëng Shege 750 ml

Rabenhorst- Lëng Shege 750 ml Produkt biologjik. Ky lëng ka vetëm përmbajtjen e lëngut të Sheges pa sheqer. Konsumohet 100 ml në ditë. Përmban sheqerna natyrale. Tundeni mirë përpara përdorimit. Të mbahet në frigorifer mbas hapjes dhe të konsumohet brenda 10 ditëve. … Continued

not rated 1,100 L Lexo më tepër
Rabenhorst- Lëng Aronia 750 ml

Rabenhorst- Lëng Aronia 750 ml Produkt biologjik. Ky lëng ka vetëm përmbajtjen e lëngut të Aronias 100% pa sheqer. Konsumohet 100 ml në ditë. Tundeni mirë përpara përdorimit. Të mbahet në frigorifer mbas hapjes dhe të konsumohet brenda 5 ditëve.

not rated 900 L Lexo më tepër
Rabenhorst- Lëng Shtogu 750 ml

Rabenhorst- Lëng Shtogu 750 ml   Produkt biologjik. Ky lëng ka vetëm përmbajtjen e lëngut të shtogut (75%), ujë dhe kallam sheqeri organik i papërpunuar. Konsumohet 200 ml në ditë. Vlerat shëndetësore të shtogut përfshijnë: shërimin e të ftohtit, virozave, sinozitit, … Continued

not rated 640 L Lexo më tepër
So Bio Etic- Qumesht hidratant trupi me Aloe Vera 500 ml
So ‘BIO Etic ka përzgjedhur më të mirën e Aloe Verës: lëngun 100% të pastër biologjik të kësaj bime. Në zemër të Aloe Verës janë të përqendruara vetitë e saj më të mira hidratuese, rigjeneruese dhe zbutëse për një efikasitet intensiv dhe të gjatë. Ky qumësht trupi hidraton lëkurën dhe restauron mbrojtjen e saj hidrolipidike rrjedhimisht duke e ruajtur atë dhe nga agresionet e jashtme. I pasur në Aloe Vera dhe në Glicerinë vegjetale, ky qumësht trupi zbut lëkurën duke e lënë atë më të butë.
not rated 2,200 L Shto në shportë