Probios – Marmalatë Luleshtrydhe
Marmalatat më të mira në tregun e produkteve organike me një histori 10 vjeçare. Ato përmbajnë pjesë të plota të frutave dhe NUK PERMBAJNË sheqer. Ideale edhe për diabetikët.
not rated 740 L Shto në shportë
Probios – Marmalatë Fruta Pylli
Marmalatat më të mira në tregun e produkteve organike me një histori 10 vjeçare. Ato përmbajnë pjesë të plota të frutave dhe NUK PERMBAJNË sheqer. Ideale edhe për diabetikët.
not rated 800 L Shto në shportë
Probios – Marmalatë Kumbulle 330 gr
Marmalatat më të mira në tregun e produkteve organike me një histori 10 vjeçare. Ato përmbajnë pjesë të plota të frutave dhe NUK PERMBAJNË sheqer. Ideale edhe për diabetikët.
not rated 640 L Shto në shportë
Probios – Marmalatë Kajsie
Marmalatat më të mira në tregun e produkteve organike me një histori 10 vjeçare. Ato përmbajnë pjesë të plota të frutave dhe NUK PERMBAJNË sheqer. Ideale edhe për diabetikët.
not rated 740 L Shto në shportë
Probios – Marmalatë Pjeshkë
Marmalatat më të mira në tregun e produkteve organike me një histori 10 vjeçare. Ato përmbajnë pjesë të plota të frutave dhe NUK PERMBAJNË sheqer. Ideale edhe për diabetikët.
not rated 670 L Shto në shportë
Probios– Marmalatë Manaferre
Marmalatat më të mira në tregun e produkteve organike me një histori 10 vjeçare. Ato përmbajnë pjesë të plota të frutave dhe NUK PERMBAJNË sheqer. Ideale edhe për diabetikët.
not rated 740 L Shto në shportë
Probios–Marmalatë Boronicë
Marmalatat më të mira në tregun e produkteve organike me një histori 10 vjeçare. Ato përmbajnë pjesë të plota të frutave dhe NUK PERMBAJNË sheqer. Ideale edhe për diabetikët.
not rated 900 L Shto në shportë