Il Nutrimento – Salcë Perimesh 280 gr
Salcë me perime për makarona.
not rated 320 L Lexo më tepër
Il Nutrimento – Salcë Pikante 280 gr
Salcë pikante me domate, qepë dhe piper të kuq për makarona.
not rated 320 L Lexo më tepër
Profondo Rosso – Domate Organike, Koncentrat 150 gr
Domate Organike, Koncentrat 150 gr
not rated 320 L Lexo më tepër