Oriz Arborio i bardhë 500 gr
I përshtatshëm për rizoto dhe të mbushura. Vlerat ushqyese për 100 gr: Energji 1448kj/349 kcal, Proteina 7 gr, Karbohidrate 78 gr, Yndyrna 1 gr.
not rated 380 L Shto në shportë
Oriz Karolina 500 gr
Vlerat ushqyese për 100 gr: Energji 1446 kj/341 kcal, Proteina 6.5 gr, Karbohidrate 79.58 gr, Fibra 3 gr, Karbohidrate 76 gr, Yndyrna 0.5 gr, Kripë 0.026 gr.
not rated 380 L Shto në shportë
Oriz Parboild 500 gr
Vlerat ushqyese për 100 gr: Energji 1570 kj/370 kcal, Proteina 6.5 gr, Karbohidrate 79.58 g, Yndyrna 0.52 g.
not rated 340 L Lexo më tepër
Oriz i Zi i Egër 200 gr
Orizi ngjyrë kafe është padyshim i mirë për shëndetin tuaj, e megjithatë orizi i zi është edhe më i mirë.
not rated 720 L Lexo më tepër
Oriz i Përzier 3-Ngjyrësh 500 gr
Orizi është përzier me tri varietete të ndryshme. Baza është orizi kokërr- gjatë integral nga Italia, plotësohet po me cilësi të lartë orizi italian të kuq dhe oriz të egër nga SHBA. Kjo përzierje jep një shije interesante. Mund të konsumohet vetem si pjatë kryesore ose duke shoqëruar shumicën e ushqimeve. Përbërësit: oriz i gjatë integral * 72%, oriz i kuq * 20%, oriz i egër * 8%. Të gjithë përbërësit vijnë nga bujqësia organike*
not rated 480 L Shto në shportë