Noodles me oriz te zi 220 gr Gluten free

Noodles me oriz te zi 220 gr Gluten free

not rated 630 L Shto në shportë
Makarona Disney 300 gr

Ushqejini shëndetshëm fëmijët tuaj me pastat tona me miell gruri organik domate dhe spinaq🍅🥬 +3vjec koha e zierjes 7-9 min

not rated 320 L Shto në shportë
Spageti me miell orizi Integral Pa Gluten 250g
Spageti me oriz Fior di loto pa gluten, me miell orizi dhe ujë.
not rated 360 L Shto në shportë
Pene Orizi Integral Pa Gluten – Rice & Rice 250 gr – Itali
Pene Fior di loto pa gluten, me miell orizi dhe ujë.
not rated 360 L Shto në shportë
Makarona Multicereali Pa Gluten

Penne Probios pa gluten, me miell 250 gr. Produkt dietik. Prodhohen dhe amballazhohen në Itali. Zierja 9-11’. Perberesit: miell misri 55%, miell orizi 27%, miell oriz integral 12%, miell saraceno 3%, miell quinoa 3%. Importuar nga Bio Center Albania.

not rated 420 L Shto në shportë
Makarona me Miell Qiqrash Pa Gluten

Caserecce Probios pa gluten, me miell qiqrash dhe ujë 250 gr. Produkt dietik. Prodhohen dhe amballazhohen në Itali. Zierja 6-8’. Importuar nga Bio Center Albania.

not rated 390 L Shto në shportë
Makarona me Miell Thjerezash te Verdha Pa Gluten

Fusilli Probios pa gluten, me miell thjerezash te verdha dhe ujë 250 gr. Produkt dietik. Prodhohen dhe amballazhohen në Itali. Zierja 6-8’. Importuar nga Bio Center Albania.

not rated 390 L Shto në shportë
Makarona me Miell Bizelesh Jeshile Pa Gluten

Fusilli Probios pa gluten, me miell bizelesh jehsile dhe ujë 250 gr. Produkt dietik. Prodhohen dhe amballazhohen në Itali. Zierja 6-8’. Importuar nga Bio Center Albania.

not rated 390 L Shto në shportë
Makarona me miell Thjerezash te Kuqe- Pa Gluten

Fusilli Probios pa gluten, me miell thjerezash te kuqe dhe ujë 250 gr. Produkt dietik. Prodhohen dhe amballazhohen në Itali. Zierja 6-8’. Importuar nga Bio Center Albania.

not rated 390 L Shto në shportë
Spageti Multicereali Pa Gluten – Probios 340g – Itali
Këto makarona italiane të shijshme dhe të lehta kënaqin jo vetëm interesat dhe shijet e atyre që kanë nevoja të veçanta dietike, por edhe të gjithë anëtarët e tjerë të familjes. Simboli tregon se produkti është tërësisht gluten free, pasi ai është dhënë nga lidhja e kontrollit Italian te Celiacin pas testimit të plotë.
not rated 420 L Shto në shportë
Spageti Pastamania me Miell Thekre Integral 500 gr
Me miell Thekre integral. Prodhohen dhe amballazhohen në Itali.
not rated 340 L Shto në shportë
Makarona Supe Tub – Pastamania 500 gr – Itali
Makarona supe të trasha, me miell të ashpër gruri dhe ujë burimi.
not rated 240 L Lexo më tepër
Makarona Supe Të Holla – Pastamania 500 gr – Itali
Makarona supe të holla, me miell të ashpër gruri dhe ujë burimi.
not rated 220 L Shto në shportë
Makarona Supe Të Trasha – Pastamania 500 gr – Itali
Makarona supe të trasha, me miell të ashpër gruri dhe ujë burimi.
not rated 220 L Shto në shportë
Spageti Semi Integrale – Pastamania 500 gr – Itali
Spageti Pastamania, me miell gruri të ashpër dhe ujë burimi.
not rated 220 L Lexo më tepër
Spageti Me Miell Saraceno – Probios 250gr – Itali
Spageti Fior di loto pa gluten, me miell saraceno.
not rated 340 L Shto në shportë
Pene Me Miell Saraçeno – Probios 250gr – Itali
Pene Fior di loto pa gluten, me miell saraçeno.
not rated 340 L Shto në shportë
Makarona Supe Pa gluten – Probios 500gr – Itali
Makarona supe Probios pa gluten, me miell orizi, domate dhe ujë.
not rated 580 L Lexo më tepër
Vidat e Orizit pa Gluten – Probios 500 gr – Itali
Vidat Probios pa gluten, me miell orizi, domate dhe ujë.
not rated 580 L Lexo më tepër
Vida Me Miell Gruri Të ashpër – Pastamania 500 gr – Itali
Vida Pastamania, me miell gruri të ashpër dhe ujë burimi.
not rated 220 L Shto në shportë
Vida Me Miell Gruri Integral – Pastamania 500 gr – Itali
Vida Pastamania, me miell të ashpër gruri integral dhe ujë burimi.
not rated 220 L Shto në shportë
Fjongo Me Miell Të Ashpër Gruri – Pastamania 500 gr – Itali
Fjongo Pastamania, me miell të ashpër gruri dhe ujë burimi.
not rated 220 L Lexo më tepër
Pene Me Miell Gruri Integral – Pastamania 500 gr – Itali
Pene Pastamania, me miell gruri të ashpër integral dhe ujë burimi.
not rated 220 L Shto në shportë
Pene Me Miell Të Ashpër Gruri – Pastamania 500 gr – Itali
Pene Pastamania, me miell të ashpër gruri dhe ujë burimi.
not rated 220 L Shto në shportë
Pene Tre Colore – Pastamania 500 gr – Itali
Pene tre colore Pastamania, me miell të ashpër gruri, domate, spinaq dhe ujë burimi.
not rated 350 L Shto në shportë
Spageti Tre Colore – Pastamania 500 gr – Itali
Spageti Pastamania, me miell gruri të ashpër, domate, spinaq dhe ujë burimi.
not rated 270 L Lexo më tepër
Spageti me Miell Gruri, Ujë – Pastamania 500 gr – Itali
Spageti Pastamania, me miell të ashpër gruri dhe ujë burimi.
not rated 220 L Lexo më tepër
Makarona Për Pastiço – Pastamania 500 gr – Itali
Makarona Pastamania per pastiço, me miell gruri të ashpër dhe ujë burimi.
not rated 250 L Lexo më tepër
Spageti – Integrale – Pastamania 500 gr – Itali
Spageti integrale Pastamania, me miell të ashpër gruri integral dhe ujë burimi.
not rated 220 L Lexo më tepër
Makarona Tub te Vogla Pa Gluten 500g, Probios-Itali
Makarona Probios Pa Gluten, me miell orizi dhe ujë.
not rated 580 L Lexo më tepër
Makarona ‘Capelli d’Angelo’ 500g, Probios-Itali
Makarona Flokët e Engjëllit, Probios-Itali,  me miell të ashpër gruri dhe ujë.
not rated 240 L Shto në shportë
Makarona Yll 500 g, Felicetti – Itali
PRODUKT BIOLOGJIK Përbërësit: miell nga grurë i ashpër, nga mbjellje biologjike, ujë.
not rated 200 L Shto në shportë