Kripa e Himalajes për përdorim të jashtëm (limon) 1 kg
Himalayan Bath Salt: Limon. Kripë e aromatizuar me limon Kripa është një element i rëndësishëm për çdo organizëm dhe nuk mund të jetojmë pa të! Kripa gurore e pastër e Himalajave “floriri i bardhë” ose “kripa e mbretit” ashtu siç ndryshe e emërtojnë, përbëhet nga kristale të çmuar 250.000.000 vjeçare, me ADN paraardhëse. Nuk përmban shtojca komerciale ose anti-trupa.
not rated 1,000 L Lexo më tepër
Kripa e Himalajes për përdorim të jashtëm (trëndafil) 1 kg
Himalayan Bath Salt: Rose. Kripë e aromatizuar me trëndafil Kripa është një element i rëndësishëm për çdo organizëm dhe nuk mund të jetojmë pa të! Kripa gurore e pastër e Himalajave “floriri i bardhë” ose “kripa e mbretit” ashtu siç ndryshe e emërtojnë, përbëhet nga kristale të çmuar 250.000.000 vjeçare, me ADN paraardhëse. Nuk përmban shtojca komerciale ose anti-trupa.
not rated 1,000 L Lexo më tepër
Kripa e Himalajes për përdorim të jashtëm (portokall) 1 kg
Himalayan Bath Salt: Orange. Kripë e aromatizuar me portokall Kripa është një element i rëndësishëm për çdo organizëm dhe nuk mund të jetojmë pa të! Kripa gurore e pastër e Himalajave “floriri i bardhë” ose “kripa e mbretit” ashtu siç ndryshe e emërtojnë, përbëhet . nga kristale të çmuar 250.000.000 vjeçare, me ADN paraardhëse. Nuk përmban shtojca komerciale ose anti-trupa.
not rated 1,000 L Lexo më tepër
Aparati i Kripës
Është vlerësuar në Shtetet e Bashkuara si produkti i dytë më i mirë para–mjekësor Kur ju thithni përmes grykës, lagështia e krijuar që kalon nëpërmjet pjesës së ajrimit, ju lejon te thithni grimcat mikroskopike nga kjo kripë tepër e pastër.     Ky dush "i brendshëm" me kripë, largon papastërtitë që mund të shkaktojnë probleme të frymëmarrjes, dhe është i përshtatshëm për trajtimin e: -Simptomave alergjike të rinitit – kollës -Marrje fryme -Astmë (alergjike) -Ftohje-grip -Bronkit -Infeksionet / bllokim të pjesës së sipërme dhe të poshtme të frymëmarrjes -Sinusit -Laringit / faringit -Bllokimi i rrugëve respiratore -Otit -Marrje fryme (natën) -Disa lloje të gërhitjes -Simptomat respiratore të shkaktuara nga lagështira, myku, ndotja e ajrit etj... -Veçanërisht i dobishëm për duhanpirësit dhe njerëzit që punojnë në atmosferë të ngarkuar (përmbajtje të kimikateve, gazrave, etj).      
not rated 3,000 L Lexo më tepër
SALTIC- Himalayan Crystal Salt 250 gr
Kripa SALTIC është zgjedhur nga minierat e kripës së cilësise së parë, 100% e pastër, e parafinuar! Përmban të gjithë përbërësit e dobishëm dhe komponentët që e bëjne atë kripën më te mirë në botë! Nuk ndikon në funksionin e tiroideve, presionin e gjakut, përmbajtjen e Ph në trup por ajo normalizon tretjen, lufton mbajtjen e ujrave, rrit sistemin imunitar, largon toksinat që lirojnë jonet negative në ushqim, që është shumë e dobishme për organizmin.  
not rated 400 L Lexo më tepër
SALTIC–Kripë Himalaje e imët ose e trashë 750 gr
Ndryshe nga kripa e detit nevojitet shumë më pak sasi e kripës minerale, për shkak të aromës së fortë dhe pastërtisë së saj. Pra, ushqimi juaj do të ketë më shumë shije dhe gjithashtu ju do te keni nje shëndet me të mirë!
not rated 480 L Shto në shportë
SALTIC- Kripë Himalaje e imet ose e trashë 250 gr
Ndryshe nga kripa e detit nevojitet shumë më pak sasi e kripës minerale, për shkak të aromës së fortë dhe pastërtisë së saj. Pra, ushqimi juaj do të ketë më shumë shije dhe gjithashtu ju do te keni nje shëndet me të mirë!
not rated 400 L Shto në shportë
Kripa e Himalajes Pllaka e Pjekjes
Pllaka e kripës gurore është një "mjet" gatimi shumë i dobishëm. Ju piqni ushqimet tuaja të preferuara dhe ato kriposen në mënyrë natyrale... vetë! Pllakat për pjekje janë tërësisht të përbëra nga kripa gurore e Himalajeve dhe është në dispozicionin tuaj që t’ju ofrojmë një eksperiencë të veçantë në shije dhe gatim të shëndetshëm! Impresiononi të dashurit tuaj, mysafirët tuaj, familjen tuaj me gatime speciale dhe shërbejeni ushqimin tuaj në pjatën e kripes!
not rated 4,000 L Shto në shportë
Ulje çmimi!
Kripa e Himalajes për përdorim të jashtëm 1 kg
Himalayan Bath Salt Kripa është një element i rëndësishëm për çdo organizëm dhe nuk mund të jetojmë pa të! Kripa gurore e pastër e Himalajave “floriri i bardhë” ose “kripa e mbretit” ashtu siç ndryshe e emërtojnë, përbëhet nga kristale të çmuar 250.000.000 vjeçare, me ADN paraardhëse.
not rated 1,400 L 1,000 L Shto në shportë