Abazhure Me Kripen e Himalajave ne forme tasi me gura
Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron ajrin 🔸️Rrit nivelin e energjisë dhe redukton stresin 🔸️Ju ndihmon të bëni gjumë më të qetë. 🔸️Redukton rrezatimin elektromagnetik 🔸️Përmirëson sëmundjet e lëkurës 🔸️Më pak dhimbje koke dhe migrenë
not rated 5,500 L Shto në shportë
Ulje çmimi!
Abazhur me Kripen e Himalajave 45-50kg

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 28,500 L 17,100 L Shto në shportë
Ulje çmimi!
Abazhur me Kripen e Himalajave 40-45kg

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 26,500 L 15,900 L Shto në shportë
Ulje çmimi!
Abazhur me Kripen e Himalajave 36-40 kg

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 23,500 L 14,100 L Shto në shportë
Ulje çmimi!
Abazhur me Kripen e Himalajave 30-36kg

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 21,000 L 12,600 L Shto në shportë
Ulje çmimi!
Abazhur me Kripen e Himalajave 26-30kg

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 18,000 L 10,800 L Shto në shportë
Ulje çmimi!
Abazhur me Kripen e Himalajave 22- 26kg

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 15,500 L 9,300 L Shto në shportë
Ulje çmimi!
Abazhur me Kripen e Himalajave 20-22 kg

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 13,500 L 8,100 L Shto në shportë
Abazhur me Kripen e Himalajave Glob i bardhe

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 4,800 L Shto në shportë
Abazhur me Kripen e Himalajave Glob Roze

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 5,200 L Shto në shportë
Abazhur me Kripen e Himalajave 7-10kg

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 3,600 L Lexo më tepër
Abazhur me Kripen e Himalajave 5-7 kg

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 2,500 L Shto në shportë
Abazhur me kripen e Himalajave 3-5 kg

Abazhurët e kripës së Himalajave, krijojnë ambientin e përsosur për relaksim. ⛔ Duke u nxehur nëpërmjet llambës çlirohen jonet negative të cilat ndihmojnë në promovimin e një ndjenje të përgjithshme të mirëqenies. 🔸️Qetësues për alergjinë dhe simptomat e astmës 🔸️Pastron … Continued

not rated 2,100 L Shto në shportë
Kripa e Himalajes për përdorim të jashtëm (limon) 1 kg
Himalayan Bath Salt: Limon. Kripë e aromatizuar me limon Kripa është një element i rëndësishëm për çdo organizëm dhe nuk mund të jetojmë pa të! Kripa gurore e pastër e Himalajave “floriri i bardhë” ose “kripa e mbretit” ashtu siç ndryshe e emërtojnë, përbëhet nga kristale të çmuar 250.000.000 vjeçare, me ADN paraardhëse. Nuk përmban shtojca komerciale ose anti-trupa.
not rated 1,000 L Lexo më tepër
Kripa e Himalajes për përdorim të jashtëm (trëndafil) 1 kg
Himalayan Bath Salt: Rose. Kripë e aromatizuar me trëndafil Kripa është një element i rëndësishëm për çdo organizëm dhe nuk mund të jetojmë pa të! Kripa gurore e pastër e Himalajave “floriri i bardhë” ose “kripa e mbretit” ashtu siç ndryshe e emërtojnë, përbëhet nga kristale të çmuar 250.000.000 vjeçare, me ADN paraardhëse. Nuk përmban shtojca komerciale ose anti-trupa.
not rated 1,000 L Lexo më tepër
Kripa e Himalajes për përdorim të jashtëm (portokall) 1 kg
Himalayan Bath Salt: Orange. Kripë e aromatizuar me portokall Kripa është një element i rëndësishëm për çdo organizëm dhe nuk mund të jetojmë pa të! Kripa gurore e pastër e Himalajave “floriri i bardhë” ose “kripa e mbretit” ashtu siç ndryshe e emërtojnë, përbëhet . nga kristale të çmuar 250.000.000 vjeçare, me ADN paraardhëse. Nuk përmban shtojca komerciale ose anti-trupa.
not rated 1,000 L Lexo më tepër
Aparati i Kripës
Është vlerësuar në Shtetet e Bashkuara si produkti i dytë më i mirë para–mjekësor Kur ju thithni përmes grykës, lagështia e krijuar që kalon nëpërmjet pjesës së ajrimit, ju lejon te thithni grimcat mikroskopike nga kjo kripë tepër e pastër.     Ky dush "i brendshëm" me kripë, largon papastërtitë që mund të shkaktojnë probleme të frymëmarrjes, dhe është i përshtatshëm për trajtimin e: -Simptomave alergjike të rinitit – kollës -Marrje fryme -Astmë (alergjike) -Ftohje-grip -Bronkit -Infeksionet / bllokim të pjesës së sipërme dhe të poshtme të frymëmarrjes -Sinusit -Laringit / faringit -Bllokimi i rrugëve respiratore -Otit -Marrje fryme (natën) -Disa lloje të gërhitjes -Simptomat respiratore të shkaktuara nga lagështira, myku, ndotja e ajrit etj... -Veçanërisht i dobishëm për duhanpirësit dhe njerëzit që punojnë në atmosferë të ngarkuar (përmbajtje të kimikateve, gazrave, etj).      
not rated 3,000 L Lexo më tepër
SALTIC- Himalayan Crystal Salt 250 gr
Kripa SALTIC është zgjedhur nga minierat e kripës së cilësise së parë, 100% e pastër, e parafinuar! Përmban të gjithë përbërësit e dobishëm dhe komponentët që e bëjne atë kripën më te mirë në botë! Nuk ndikon në funksionin e tiroideve, presionin e gjakut, përmbajtjen e Ph në trup por ajo normalizon tretjen, lufton mbajtjen e ujrave, rrit sistemin imunitar, largon toksinat që lirojnë jonet negative në ushqim, që është shumë e dobishme për organizmin.  
not rated 400 L Lexo më tepër
SALTIC–Kripë Himalaje e imët 750 gr
Ndryshe nga kripa e detit nevojitet shumë më pak sasi e kripës minerale, për shkak të aromës së fortë dhe pastërtisë së saj. Pra, ushqimi juaj do të ketë më shumë shije dhe gjithashtu ju do te keni nje shëndet me të mirë!
not rated 480 L Lexo më tepër
SALTIC- Kripë Himalaje e imet 750 gr
Ndryshe nga kripa e detit nevojitet shumë më pak sasi e kripës minerale, për shkak të aromës së fortë dhe pastërtisë së saj. Pra, ushqimi juaj do të ketë më shumë shije dhe gjithashtu ju do te keni nje shëndet me të mirë!
not rated 480 L Shto në shportë
Kripa e Himalajes Pllaka e Pjekjes
Pllaka e kripës gurore është një "mjet" gatimi shumë i dobishëm. Ju piqni ushqimet tuaja të preferuara dhe ato kriposen në mënyrë natyrale... vetë! Pllakat për pjekje janë tërësisht të përbëra nga kripa gurore e Himalajeve dhe është në dispozicionin tuaj që t’ju ofrojmë një eksperiencë të veçantë në shije dhe gatim të shëndetshëm! Impresiononi të dashurit tuaj, mysafirët tuaj, familjen tuaj me gatime speciale dhe shërbejeni ushqimin tuaj në pjatën e kripes!
not rated 4,000 L Lexo më tepër
Ulje çmimi!
Kripa e Himalajes për përdorim të jashtëm 1 kg
Himalayan Bath Salt Kripa është një element i rëndësishëm për çdo organizëm dhe nuk mund të jetojmë pa të! Kripa gurore e pastër e Himalajave “floriri i bardhë” ose “kripa e mbretit” ashtu siç ndryshe e emërtojnë, përbëhet nga kristale të çmuar 250.000.000 vjeçare, me ADN paraardhëse.
not rated 1,400 L 1,000 L Lexo më tepër