Susam i bardhë natyral 400 gr
Recetë: lëreni susamin të zbutet në ujë për 24 orë afërsisht. Këtë e kalojmë në blender/mixer dhe shtojmë mjaltë. Përbën lëndën e parë për tahini ose hallva.   Përdoret në sallata, bukë, ushqime të pjekura, gatime mishi etj.
not rated 420 L Lexo më tepër
NIGELLA SATIVA (Fara e zezë) 70 gr
Sipas studimeve mjekësore, kumini zi karakterizohet anti-kancer, anti-diabetik, anti-inflamator, hepato-protectiv, anti-hipertensiv dhe veprimi nephro-protectiv, duke u klasifikuar si një nga ushqimet më të pasura dhe të domosdoshme në dietën njerëzore. Farat kanë shumë pak aromë, ato shpërndajnë gazrat, që do të thotë se ato kanë tendencën për të ndihmuar në tretje dhe për lehtësimin e gazrave në stomak dhe zorrë. Ato gjithashtu ndihmojnë në shkarikim e zorrës.
not rated 440 L Shto në shportë
Quinoa Mix – 300 gr
Quinoa është një farë ose pseudo-cereal pa gluten, dhe përmban hekur, vitaminë- B, magnez, fosfor, kalium, kalcium, vitaminë E dhe fibra. Ajo është një nga ushqimet bimore që konsiderohen si një proteine e plotë dhe e përbërë nga të gjitha amino acidet esenciale. Quinoa ka gjithashtu përmbajtjen më të lartë proteine në raport me produktet e tjera të drithërave.
not rated 730 L Shto në shportë
Quinoa e kuqe – 300 gr
Quinoa është një farë ose pseudo-cereal pa gluten, dhe përmban hekur, vitaminë- B, magnez, fosfor, kalium, kalcium, vitaminë E dhe fibra. Ajo është një nga ushqimet bimore që konsiderohen si një proteine e plotë dhe e përbërë nga të gjitha amino acidet esenciale. Quinoa ka gjithashtu përmbajtjen më të lartë proteine në raport me produktet e tjera të drithërave.
not rated 760 L Shto në shportë
Susam i Zi 200 gr
Farat e susamit janë të pasura me proteina, vitamina dhe minerale dhe ofrojnë shumë përfitime për shëndetin tonë. Fara e susamit të zi përmbajë rreth 60% kalcium më shumë se farat e susamit bardhë.
not rated 420 L Lexo më tepër