Misër për Kokoshka 500 gr
Misër për kokoshka Bio.
not rated 340 L Lexo më tepër
Qiqra të trasha 500 gr
Qiqra të trasha të pasura me vlera ushqyese.
not rated 420 L Shto në shportë
Fasule Azuki e kuqe 500 gr
Fasule Azuki e kuqe të pasura me vlera ushqyese.
not rated 380 L Shto në shportë
Fasule Jeshile 500 gr
Fasule jeshile të pasura me vlera ushqyese.
not rated 450 L Lexo më tepër
Thjerrëza të Kuqe 500 gr
Thjerrëza të kuqe Bio 500 gr.
not rated 440 L Shto në shportë
Thjerrëza të Holla 500 gr
Thjerrëza të holla Bio 500 gr.
not rated 430 L Shto në shportë
Thjerrëza të Zeza 500 gr
Thjerrëzat e Zeza: ngjyra e tyre e zezë është për shkak të përmbajtjes së tyre në anthocyanins, antioksidantë të gjetur në qershi, boronicë dhe kumbulla, dhe efektet e dobishme ndihmojnë në stimulimin e kujtesës dhe vetitë anti-kancer.
not rated 510 L Shto në shportë
Fasule të zeza 500 gr
Mjekësia kineze mbështet teorinë se fasulet e zeza janë të mira për veshkat në veçanti dhe për shëndetin në përgjithësi, ato aktivizojnë qarkullimin e gjakut dhe kanë veti diuretike. Gjithashtu janë shumë të mira për pacientët me veshka të dëmtuara.
not rated 440 L Shto në shportë