Spirulina tabletë 48 gr
Spirulina përmban proteina të pasura vegjetariane (60-63%, 3-4 herë më e lartë se sa peshku ose mishi i vicit ), Multi Vitamina (Vitamina B 12 është 3-4 herë më e lartë se në mëlçinë e kafshëve), e cila është veçanërisht në mungesë në një dietë vegjetarianësh. Ajo përmban një gamë të gjerë të mineraleve (duke përfshirë hekur, kalium, natrium, magnez, fosfor, kalcium, etj), një volum të lartë të Beta-caroten e cili mbron qelizat. Gjithashtu, permbajtje të lartë të acidit gama-Linolein (i cili mund të ulë kolesterolin dhe parandalimin e sëmundjeve të zemrës). Më tej, Spirulina përmban Phycocyanin e cila mund të gjendet vetëm te Spirulina. Alga Spirulina e njohur si “mrekulli nga deti”, është 100% natyrale dhe është një bimë e ujit të kripur. Ajo u zbulua në Amerikën e Jugut dhe në liqenet natyrale të Afrikës.
not rated 2,130 L Shto në shportë